136

برگزاری آیین تجلیل از دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی

آیین تجلیل از دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز دانشکده ادبیات و علوم انسانی، برگزیدگان بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور و منطقه ۵، برگزیدگان بنیاد ملی نخبگان، انجمن‌های علمی دانشجویی برتر کشوری و برگزیدگان جشنواره‌های دانشجویی کشور، ۱۱ آذرماه...

یین تجلیل از دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز دانشکده ادبیات و علوم انسانی، برگزیدگان بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور و منطقه ۵، برگزیدگان بنیاد ملی نخبگان، انجمن‌های علمی دانشجویی برتر کشوری و برگزیدگان جشنواره‌های دانشجویی کشور، ۱۱ آذرماه ۱۳۹۸ با حضور دانشجویان، دانش‌آموختگان برتر و خانواده‌های آنان، اساتید و مدیران دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم دکتر مجتبی بیگلری رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ضمن خیرمقدم به میهمانان و تبریک به دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز، طی سخنانی اظهار داشت: علم را می‌توان به دو بخش شامل علم نافع و علم غیرسودمند تقسیم کرد. علم نافع علمی است که در خدمت بشریت، اخلاق و در راه رضایت خداوند متعال است و موجب رشد و کمال آدمی می‌شود.

 

 

دکتر بیگلری با استناد به روایات دینی گفت:  در روایات بیان شده؛ «أَلْعِلْمُ نُورٌ یَقْذِفُهُ‌اللّه‏ُ فِی قَلْبِ مَنْ یَشآءُ؛ علم، نوری است که خداوند به قلب هر کس که بخواهد می‌افکند». عمیق‌ترین، والاترین و زیباترین تعبیر در وصف علم نیز عبارت «أَلْعِلْمُ نُورٌ» است، نور چند ویژگی دارد، برای دیدن احتیاج به چیز دیگری ندارد، موجب دیده شدن اشیای دیگر هم می‌شود. علم غیرنافع در خدمت بشریت و کمال نیست بلکه در خدمت نفس و شیطان است.

دکتر بیگلری دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز و برتر را مایه افتخار دانست و افزود: ان‌شاءالله خداوند به صاحبان علم، لیاقت و شایستگی عطا نماید تا علم را در خدمت بشریت، اخلاق رشد و کمال قرار دهند.

در ادامه دکتر یاسر طلوعی دبیر علمی و اجرایی المپیاد دانشگاه‌های منطقه ۵ کشور ضمن خیرمقدم به میهمانان، طی سخنانی اظهار داشت: المپیاد دانشگاه‌ها در سطح ۱۰ منطقه کشور  و در ۲۴ رشته در سال ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد، در منطقه ۵ دانشگاه‌های کرمانشاه، کردستان، لرستان و ایلام می‌توانند شرکت کنند.

 

 

دکتر طلوعی با ترغیب دانشجویان به شرکت در المپیادهای علمی دانشجویی به برخی از مزایای این المپیادها اشاره کرد و افزود: اگر دانشجویان در این المپیاد حائز رتبه ۱ تا ۱۵ کشوری شوند بدون آزمون می‌توانند در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند، اگر حائز رتبه ۱ تا ۵ شوند نه تنها می‌توانند دانشگاه خود را بدون آزمون در مقطع ارشد انتخاب کنند، بلکه از حقوق ماهیانه برخوردار می‌شوند.

ایشان اواخر فروردین ماه ۱۳۹۹ را زمان برگزاری المپیاد منطقه ۵ کشوری و اواسط تیر ماه ۱۳۹۹ را زمان برگزاری المپیاد کشوری عنوان کرد و گفت: در المپیاد کشوری دانشگاه‌های ۱۰ منطقه شرکت می‌کنند که از هر منطقه در هر رشته ۵ نفر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.

 

 

شرایط شرکت در المپیاد و انتخاب تیم‌ها از دیگر مواردی بود که دکتر طلوعی بدان‌ اشاره‌ای داشت و گفت: المپیاد آزمون سختی نیست و سوالات نیز در سطح کتاب است و سرفصل تمام رشته‌ها در سایت وزارت عتف قابل مشاهده است، علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به مدیران گروه‌های آموزشی خود، از مسئولین تیم‌ها و منابع آزمون آگاه شوند و خود را برای المپیاد آماده کنند.

در ادامه دکتر علی سلیمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی، ضمن خیر مقدم به میهمانان و عرض تبریک موفقیت دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز، طی سخنانی اظهار داشت: ما در واحد آموزش در سه عرصه با دانشجویان مواجه هستیم، عرصه ممتازین و استعدادهای درخشان و برترین‌ها که از دلپذیرترین صحنه‌ها است و موجب شادی و انبساط روح ما می‌شود.

 

 

دکتر سلیمی یادآور شد: عرصه ‌دیگر کمیسیون موارد خاص دانشجویان مشروطی است که هر ساله تعداد قابل توجهی نیز هستند و عرصه دیگر کمیته انضباطی دانشجویان است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: امیدواریم سهمیه استعدادهای درخشان نصیب دانشجویان برتر و ممتاز شود و آنان را در مقاطع بالاتر تحصیلی ببینیم.

شایان ذکر است، در این مراسم ۱۳۰ نفر از دانشجویان و دانش‌آموختگان ممتاز دانشکده ادبیات و علوم انسانی، برگزیدگان بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور و منطقه ۵، برگزیدگان بنیاد ملی نخبگان، انجمن‌های علمی دانشجویی، برتر کشوری و برگزیدگان جشنواره‌های دانشجویی کشور با اهدای لوح یادبود و هدایایی مورد تقدیر قرار گرفتند.

 


شناسه : 2054769

آخرین اخبار