753

مراسم استقبال از دانشجویان نو ورود دانشگاه رازی

آیین استقبال از دانشجویان نو ورود ، ۱۵ مهر ماه ۱۳۹۸ با حضور پرشور نودانشجویان(دختر)، هیات رئیسه، روسای دانشکده‌ها، فرماندار کرمانشاه و دیگر مسئولان، در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

 آیین استقبال از دانشجویان نو ورود ، ۱۵ مهر ماه ۱۳۹۸ با حضور پرشور نودانشجویان(دختر)، هیات رئیسه، روسای دانشکده‌ها، فرماندار کرمانشاه و دیگر مسئولان، در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم، دکتر محمدابراهیم اعلمی‌آل‌آقا رئیس دانشگاه ضمن خیرمقدم به نو دانشجویان و آرزوی موفقیت‌های روزافزون در مسیر تعالی علم و دانش، طی سخنانی خطاب به نودانشجویان اظهار داشت: دانشگاه مرحله جدیدی از زندگی شماست و یقینا در این دوران تحولات ارزشمند و اثرگذاری را در زندگی خود رقم خواهید زد و خوشحالیم که در دانشگاه رازی میزبان شما هستیم.

 

 

ایشان در ادامه به تاریخچه دانشگاه رازی اشاره‌ای داشت و گفت: امروز میزبان چهل و هفتمین ورودی‌های این دانشگاه هستیم، دانشگاه رازی طی نیم قرن فعالیت دوران‌های پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته و در دفاع مقدس ۱۴ شهید دانشجو به ساحت انقلاب اسلامی تقدیم کرد.

 

دکتر اعلمی‌آل‌آقا اهمیت کارآفرینی و فناوری در دانشگاه را یادآور شد و بیان کرد: دانشگاه رازی امروز از مرحله آموزش و پژوهش عبور کرد و در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان و کارآفرینی گام نهاده است، خوشبختانه در پنج‌ساله اخیر تحولات ارزشمندی در بخش‌های مختلف از جمله توسعه عمرانی اتفاق افتاده و شاهد توسعه ۴۰ درصدی سطح زیربنای دانشگاه هستیم.

 

ایشان با اشاره به حضور اساتید فرهیخته و دانشمندان بزرگ جهان اسلام در دانشگاه رازی افزود: امروز شاهد هستیم که انتشار نشریات علمی پژوهشی بین‌المللی در زمینه علوم شیمی و مهندسی شیمی در ایران توسط دانشمندان بزرگی از جمله دکتر شمسی‌پور و دکتر رحیمی از دانشگاه رازی مدیریت می‌شود که افتخاری برای پژوهش و منزلت و اثرگذاری دانشگاه در فضای کشور است.

 

دکتر اعلمی‌آل‌آقا کارآفرینی، توجه به فناوری و اشتغال را رویکرد جدی دانشگاه رازی اعلام کرد و گفت: مهارت‌آموزی و بروزرسانی دروس در مقاطع مختلف یکی از ماموریت‌های مهم دانشگاه است. امروز اشتغال الزاما محدود به استخدام دولتی نیست و دانشجویان باید از تخصص، فکر و اندیشه خود در مسیر کارآفرینی استفاده نمایند و در این راستا مرکز استارتاپ دانشگاه نیز ظرفیتی ارزشمند برای کمک به دانشجویان است و طی روزهای آینده یک رویداد استارتاپی برگزار خواهد شد.

 

 

ایشان از فعالیت بیش از ۶۰ انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه رازی خبر داد و گفت: دانشجویان محور اصلی تلاش علمی در این انجمن‌ها هستند و توصیه ما به دانشجویان نو ورود حضور فعال و پویا در انجمن‌های علمی است. البته این انجمن‌ها ذیل گروه‌های تخصصی شکل گرفته و امیدواریم انجمن‌های علمی در زمینه حل مسائل و نیازهای استان نیز ورود داشته باشند.

 

دکتر اعلمی‌آل‌آقا با تاکید بر اهمیت شناخت محیط پیرامون، مطالبه‌گری و اثرگذاری دانشجو در مسائل فرهنگی، سیاسی و... افزود: دانشگاه باید از پویایی، تحرک و حیات برخوردار باشد و موضوعات و مسائل اجتماعی در این محیط مورد بحث قرار بگیرد.

 

ایشان خواستار پاسداری از ارزش‌های اخلاقی، پشتکار و تلاش علمی دانشجویان نو ورود شد و گفت: برای همه دانشجویان نو ورود آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم همه شما عزیزان را مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دیدار کنم.

 

در ادامه دکتر علی‌اکبر محسنی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی موفقیت برای نو دانشجویان به حدیثی از امام حسین(ع) اشاره کرد و اظهار داشت: لحظه لحظه زندگی امام حسین (ع) برای ما پیام دارد، ایشان در بیانی گهربار فرمودند، «اگر دین ندارید و از قیامت نمی‌ترسید، لااقل در دنیای خود آزاده باشید».

 

 

دکتر محسنی در ادامه افزود: جامعه ما به ویژه نسل امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند به «امید» است. اگر امید نداشته باشیم حرکت، پویایی، تحول و کمالی بدست نخواهد آمد.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی گسست انسان از خداوند را یکی از عوامل اصلی ناامیدی دانست و گفت: تجدد، نوگرایی و تکنولوژی هم علیرغم تمام دستاوردها و مزایای مثبت اما یکی از عوامل ناامیدی است.

 

ایشان عدم ارتباطات اجتماعی را از دیگر عوامل ناامیدی دانست و تاکید کرد: صله ارحام و تقویت ارتباطات خانوادگی، فامیلی و اجتماعی یکی از عوامل جلوگیری از انزوا و ناامیدی است.

 

رئیس شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان کرمانشاه، مطالعه ادبیات و تاریخ را به دانشجویان توصیه کرد و گفت: عموما افراد موفق و شاد در دنیا ارتباط و پیوند مستحکمی با ادبیات دارند.

 

دکتر محسنی در ادامه بیان کرد: عدم شناخت واقعیت‌ها و امکانات زندگی، ما را در یک محدوده تنگ فکری فرو می‌برد و قدرت تحرک و پویایی و امید را از ما می‌گیرد. برای اینکه امیدوار باشیم باید زندگی شاد، هدفمند، معنادار و خلاقیت داشته باشیم، نگاه جبرگرایانه به زندگی باعث عدم پویایی و عدم تحرک می‌شود.

 

ایشان نشاط و شادمانی را از رموز موفقیت در زندگی دانست و گفت: تغییر نگاه به زندگی عامل دیگری برای امیدواری و تحصیل با انگیزه و زندگی شاد است، فلاسفه بزرگ دنیا بر این باوراند که آدمی هرطور که به دنیا و زندگی نگاه کند زندگی نیز همانگونه برای او جلوه می‌نماید، اگر بینش مثبت‌گرایانه و واقع‌گرایانه از زندگی داشته باشید، آنچه در ذهن می‌گذرد در عینیت زندگی و عرصه اجتماعی و فعالیت‌های فرد تجلی پیدا می‌کند.

 

دکتر محسنی با بیان اشعاری از شعرای بزرگ ایران افزود: انسان هیچ سرمایه‌ای به جز نگاه و ذهنیت به هستی ندارد و این نحوه نگاه ما است که به زندگی معنا می‌دهد. امیدوارم دانشگاه منشا تغییر نگاه همه شما به زندگی بر مبنای رضایتمندی و نگاه مثبت و شادمانانه به زندگی باشد.

 

ایشان همچنین به دانشجویان توصیه کرد که با معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارتباط داشته باشند و با توجه به قداست محیط دانشگاه در راستای حفظ حرمت‌ها و جایگاه دانشگاه کوشا باشند.

 

در ادامه دکتر علی سلیمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن خیرمقدم به نودانشجویان و آرزوی توفیق روزافزون در مراحل تحصیل، طی سخنانی اظهار داشت: با توجه به اینکه بیشتر دانشجویان مشروطی، ترم اولی هستند توصیه جدی ما به شما نودانشجویان برنامه‌ریزی شایسته برای تحصیل و درس‌آموزی است.

 

 

ایشان خطاب به نو دانشجویان افزود: علم و فضیلت دو بالی هستند که باید برای کسب این دو تلاش کوشا باشید و امیدوارم جزو دانشجویان ممتازی باشید که پایان هر ترم در مراسمی مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

 

در ادامه دکتر قاسم عازمی معاون دانشجویی دانشگاه رازی با تبریک موفقیت نو دانشجویان در کنکور و آغاز سال تحصیلی جدید، طی سخنانی اظهار داشت: امیدوارم این سال‌های حضورتان در دانشگاه سرشار از خاطرات خوش باشد و با دست پر از دانشگاه فارغ‌التحصیل شوید.

 

 

ایشان افزود: معاونت دانشجویی متولی اداره امور خوابگاه‌ها، اداره تغذیه، اداره تربیت‌بدنی مرکز مشاوره و بهداشت و اداره رفاه است و دانشجویان می‌توانند برای آگاهی از اطلاعیه‌های ما به وبسایت معاونت دانشجویی مراجعه نمایند.

 

دکتر عازمی همچنین بیان کرد: دبیرخانه کیمسیون بررسی موارد خاص، شورای انضباطی و دبیرخانه جشنواره دانشجوی نمونه در معاونت دانشجویی مستقر هستند.

 

 

در ادامه دکتر سجاد دادفر مدیر حراست دانشگاه رازی ضمن خیر مقدم به دانشجویان و آرزوی توفیق در مراحل مختلف تحصیلی، با اشاره به نکاتی خطاب به نو دانشجویان گفت: ورود شما از دبیرستان به دانشگاه یک تغییر و تحول فرهنگی است و سعی بیشتری در فراگیری مهارت‌های زندگی دانشجویی داشته باشید.

 

ایشان افزود: حراست دانشگاه متولی حفظ و صیانت از جایگاه دانشگاه، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان است و هدف ما حفظ و ارتقای توان حفاظتی و امنیتی دانشگاه و تشخیص، شناخت و پیشگیری از ورود آفت‌های احتمالی به فضای دانشگاه است.

 

 

همراه داشتن کارت دانشجویی، صیانت از فضای مقدس دانشگاه و پایبندی به حجاب، عفاف، آیین‌نامه و قوانین دانشگاه از دیگر نکاتی بود که دکتر دادفر در این مراسم بدان تاکید داشت، ایشان همچنین افزود: برگزاری اردوهای تفریحی باید با کسب مجوز از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صورت بگیرد.

 

دکتر دادفر همچنین از دانشجویان خواست تا از ظرفیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مرکز مشاوره و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بهره‌مند شوند.

 

 

نصب پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و پرچم دانشگاه به دست دانشجویان در تالار و قرائت میثاق‌نامه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

 

شناسه : 905833

آخرین اخبار