افتتاح سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی - display-page

افتتاح سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی، سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی (یکم آبان ماه) با حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیئت‌رئیسه، اساتید و دانشجویان جدیدالورود دانشکده ادبیات و علوم انسانی، افتتاح شد.

دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی ضمن تشکر از مسئولین دانشکده ادبیات و علوم انسانی به لحاظ تجهیز سالن اجتماعات آن دانشکده گفت: داشتن فضاهای سبز، فضاهای ورزشی، آزمایشگاه‌های تحقیقاتی، سالن‌های اجتماعات، کتابخانه و سالن‌های مطالعه ازجمله وظایفی است که توسط مسؤولین دانشگاه تعقیب می‌شود.

دکتر اعلمی آل آقا گفت: ما در دانشگاه‌ها می‌توانیم سبب‌ساز فرهنگ و جایگاه ویژه‌ای باشیم که در انقلاب اسلامی  برای دانشگاه‌ها ترسیم‌شده است.
رئیس دانشگاه رازی به رسالت دانشگاه‌ها درزمینهٔ علم و فرهنگ اشاره کرد و گفت: در کشور توفیقی برای دانشگاهیان فراهم‌شده است تا درزمینهٔ آموزش و پژوهش فعالیت کنند و با داشتن نسل جوان، پویا و مطالبه گر این مهم بهتر محقق می‌شود.

دکتر اعلمی آل آقا گفت: دانشکده ادبیات و علوم انسانی محل فعالیت‌های فرهنگی است و باوجوداین دانشکده باید شاخص‌های فرهنگی را اعتلا بخشیم و یک دانشکده تأثیرگذار ازلحاظ فرهنگی در دانشگاه، شهر و جامعه به وجود آوریم و باید جایگاهی در کشور ترسیم کنیم که علم و عالم در رأس باشد و این توفیق یقیناً زمانی حاصل می‌شود که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها در عرصه‌های فرهنگی، علمی و پژوهشی فعال باشند.
رئیس دانشگاه رازی  به جایگاه دانشکده ادبیات و علوم انسانی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشکده ادبیات و علوم انسانی به‌عنوان دانشکده‌ای با یک نگاه زایش فرهنگی مدنظر است و جامعه انتظار تلاش‌های فرهنگی بیشتری از این دانشکده دارد.
دکتر اعلمی آل آقا از رشد دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای دانشکده ادبیات و علوم انسانی نسبت به دیگر دانشکده‌ها خبر داد و گفت: مطالبه‌ی جامعه از دانشگاه مطالبه‌ای والا و مقدس است و جامعه انتظار ویژه‌ای از دانشجو و دانشگاه دارد.دکتر اعلمی آل آقا ضمن خوش‌آمد گویی به دانشجویان جدیدالورود دانشکده ادبیات و علوم انسانی گفت: دانشجویان جدید با حضور در دانشگاه در جایگاه خانوادگی و اجتماعی خود با یک تغییر نگاه و تغییر دانش مواجه خواهند شد و همیشه نگاه مردم به علم و دانشگاه یک نگاه ویژه‌ای بوده است.

در ادامه این نشست دکتر مجتبی بیگلری رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی ضمن خیرمقدم به حاضرین به تشریح و معرفی دانشکده، رشته‌های تحصیلی، مقررات آموزشی و انضباطی در این دانشکده پرداخت. وی همچنین دانشجویان را به تحصیل علم باهدف و انگیزه و رعایت قوانین و مقررات و حفظ ارزش‌ها تشویق کرد.در پایان این نشست معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و همچنین مدیران گروه‌های آموزشی مقررات، آیین‌نامه‌ها و نکات آموزشی را برای دانشجویان جدیدالورود تشریح کردند.