اطلاعیه آموزشی امتحانات پایان نیمسال - صفحه نخست

اطلاعیه آموزشی امتحانات پایان نیمسال

ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت دانشجویان گرامی در امتحانات پایانی نیمسال جاری، بدینوسیله نکات زیر را به اطلاع می رساند:

1. در بازه زمانی 96/2/20 لغایت 96/3/5 از طریق سامانه آموزشی گلستان  (پردازش   13860) ارزشیابی اساتید دروس خود در نیمسال جاری را انجام دهید.
  2. پس از انجام ارزشیابی، حداکثر تا مورخه 96/3/10  کارت ورود به جلسه خود را از طریق گزارش 428  سامانه آموزشی گلستان  چاپ نمایید.
  3. در بخش اطلاعات جامع دانشجو ، وضعیت ثبت نام نیمسال جاری خود را کنترل نمایید. در صورت "درحال ثبت نام"  بودن وضعیت ثبت نام بعلت بدهی شهریه یا هر دلیل دیگر، نسبت به تسویه حساب یا بررسی موضوع در اداره آموزش دانشکده خود اقدام نمایید. بدیهی است امکان اعلام نمرات نیمسال جاری و ایجاد سرترم در نیمسال آینده، در سامانه آموزشی گلستان  منوط به نهایی شدن ثبت نام دروس و تغییر وضعیت به  حالت "مشغول به تحصیل" می باشد.
  4. دانشجویان می توانند حداکثر تا مورخه 96/3/10 ضمن رعایت کف تعداد واحدهای اخذ شده ، یکی از دروس نظری خود را بصورت اضطراری (تک درس) حذف نمایند. (پردازش 12140)
  5. در صورتی که به هر دلیل نتوانستید درخواست حذف اضطراری خود را در سیستم آموزشی گلستان ثبت نمایید، می توانید درخواست کتبی حذف را پس از تایید استاد محترم درس، به اداره آموزش دانشکده خود تحویل دهید. (بهتر است فرم درخواست را از طریق  چاپ گزارش 1130 سامانه آموزشی گلستان  تهیه نمایید.)
  6. با توجه به نیاز حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به آمار جمعیتی اعضای محترم عضو تشکلهای دانشجوئی به منظور ارائه بهتر خدمات و تعیین تشکل دارای بالاترین تعداد عضو، پس از پایان ارزشیابی اساتید محترم دروس خود، از طریق گزینه "نظرسنجی"  در منوی ارزشیابی نسبت به پاسخگویی سئوال مربوطه اقدام نمایید.